ylätunniste

Liukuva Nika-terassilasitus

NIKAterassi

NIKA-Liukulasituksella saat terassin, viherhuoneen tai parvekkeen ympärivuotiseen käyttöön. Lasitus suojaa lumelta, sateelta, tuulelta ja pölyltä. Se eristää myös mukavasti ääntä ja tekee vähällä vaivalla lisää tilaa kotiisi.

Liukulasitus on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi ja toimintavarmaksi. Liukulaseissa on 2- tai 4 raitaiset kiskot, joiden avulla lasit avautuvat laajasti. Profiilit on varustettu harjalistalla. Suljettuna ne ovat kiinni toisissaan. Näin muodostuu useasta elementistä yhtenäinen seinä. Lasien kaksoistiivistys vähentää merkittävästi pöly- ja meluhaittoja.

Liukulasitus voidaan lukita kummaltakin puolelta lisävarusteena saatavalla NIKA-lukitusjärjestelmällä, joten kukaan ei jää vahingossa lasiseinän väärälle puolelle. Vakiotoimituksessa olevalla lukolla lasitus voidaan lukita sisäpuolelta.

Lasitus on karkaistua turvalasia, joka täyttää saksalaiset DIN-vaatimukset sekä EU-direktiiviä koskevat CE-vaatimukset. Alumiiniprofiilit, liuku- ja ohjausmekanismit on valmistettu säänkestävästä materiaalista. Lasitukset valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lisätietoa NIKA-Liukulasituksesta on saatavilla valmistajan internetsivuilta:

www.nika.fi   (Linkki avautuu uuteen ikkunaan.)

Copyright © PK-Lasi Oy
Linnainmaankatu 1, 33580 TAMPERE • Puhelin: (03) 230 4400 • Faksi: (03) 230 4444