ylätunniste
AWARA-Logo

AWARA - saunan lasiseinät

lasiseina-sivukuvaAWARA–saunan lasiseinä yhdistää saunan ja pesuhuoneen yhdeksi valoisaksi ja avaraksi tilaksi. Lasiseinän avulla saadaan pieneenkin saunaan suuremman tilan tuntua, ja esimerkiksi lapsiperheissä lasten leikkejä on helppo seurata läpinäkyvän seinän takaa.

Lasiseinä voidaan asentaa suoraan laatta- tai paneeliseinään tukirungon kohdalle ilman erillistä karmirakennetta. Seinän osat valmistetaan mittatilaustyönä, joten seinä on mahdollista asentaa lähes millaiseen aukkoon tahansa. Asennus onnistuu myös tee-se-itse -asentajalta, erikoistyökaluja ei tarvita.

Lasiseinä on kestävä ja helppohoitoinen. Se on helppo pitää puhtaana, eikä se lahoa. Kaikki helat ja asennusprofiili ovat ruostumatonta materiaalia. Kaikki lasiosat on valmistettu 8 mm:n vahvuisesta karkaistusta turvalasista. Lasiksi voidaan valita joko kirkas tai sävytetty (pronssi, harmaa tai vihreä) lasi. Kaikissa näkyviin jäävissä lasin reunoissa on kiiltoreunahionta.

Lasiovissa käytettävät itsekeskittävät saranat ovat erittäin korkealaatuiset ja käytössä kestävät. Ovi aukeaa 90° molempiin suuntiin. Saranoiden mekanismi sulkee oven automaattisesti avautumiskulman ollessa alle 15°. Ovessa ei näin ollen tarvita erillistä salpaa tai pysäytintä. Mekanismi lukitsee oven myös kumpaankin ääriasentoon.

Ladattava esite   (PDF, 497 kt)

Lisätietoa ja tarjouspyyntö

Copyright © PK-Lasi Oy
Linnainmaankatu 1, 33580 TAMPERE • Puhelin: (03) 230 4400 • Faksi: (03) 230 4444