ylätunniste
AWARA-Logo

AWARA - Lasiliukuovet

liukuovi-sivukuva AWARA – liukuovijärjestelmä soveltuu lukuisien eri asennusvaihtoehtojen vuoksi monenlaisiin tarpeisiin. Järjestelmän avulla on mahdollista toteuttaa kiinteän seinän yksittäinen lasiliukuovi tai kokonainen lasiseinä, jossa on kiinteitä lasiosia sekä yksi tai useampia liukuovia.

Lasina voidaan käyttää 8, 10 tai 12 mm:n vahvuista karkaistua turvalasia. Kirkkaan lasin lisäksi voidaan käyttää läpinäkyvää harmaata, ruskeaa tai vihreää lasia. Mikäli oven halutaan antavan näkösuojaa, voidaan käyttää samennettua eli etsattua lasia.

AWARA – liukuovijärjestelmä on ripustettu ylhäältä, ja se voidaan voidaan asentaa kattoon tai seinäpintaan. Lasi kiinnitetään oviprofiiliin liimamassalla sekä mekaanisilla varmistintapeilla. Tämä takaa varman ja pysyvän kiinnityksen kaikissa olosuhteissa. Liukupyörästöt ovat kuulalaakeroituja ja pinnoitettu kestävällä erikoismuovilla.

Hidastinjarruilla varustetut säädettävät päätypysäyttimet varmistavat oven pehmeän toiminnan myös ääriasennoissa. Lattiaan asennettava siro alaohjain voidaan yleensä kiinnittää seinän kiinteän osan kohdalle, jolloin lattiapinta kulkuaukossa jää kokonaan vapaaksi. Järjestelmään on saatavilla useita erilaisia vetimiä nuppivetimistä lasiin upotettaviin lautasvetimiin.

Kaikki AWARA – liukuovikokonaisuudet valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan.

Ladattava esite   (PDF, 108 kt)

Copyright © PK-Lasi Oy
Linnainmaankatu 1, 33580 TAMPERE • Puhelin: (03) 230 4400 • Faksi: (03) 230 4444