ylätunniste

AWARA - Välitilan lasit

liukuovi-sivukuva
Lasi on moderni, helppohoitoinen ja kestävä taustamateriaali keittiön työtason ja kaapiston väliseen tilaan.

Lasina käytetään pääsääntöisesti 6 mm karkaistua turvalasia, joko läpinäkyvänä tai taustateipattuna. Läpinäkyvä lasi suojaa seinäpinnan, mutta jättää sen näkyviin. Tällöin seinä voi olla esim. maalattu tai tapetoitu. Taustateipattu lasi taas on peittävä, joten se voidaan asentaa myös viimeistelemättömän seinän päälle. Käytetyimmät teipin värit ovat valkoinen ja hopeanharmaa, mutta värivaihtoehtoja on useita kymmeniä. Teippiin on mahdollista tulostaa myös kuva.

Mikäli seinän tai taustateipin värin halutaan toistuvan mahdollisimman alkuperäisen kaltaisena, voidaan lasiksi valita OptiWhite-lasi, josta on valmistusprosessissa poistettu suurin osa rautaoksidista. Lasissa ei tällöin juurikaan ole tavalliselle ikkunalasille ominaista hieman vihertävää sävyä.

Yksittäinen lasi voi olla enimmillään noin 3-3,5 metrin mittainen. Lasiin on mahdollista tehdä työstöjä katkaisijoita, pistorasioita ja läpivientejä varten. Lasit asennetaan paikoilleen alumiinilistojen ja silikonin avulla.

Uutena lasityyppinä on saatavana taustamaalattu valkoinen lasi, Lacobel T Cool White. Pohjalasina on OptiWhite-tyyppinen lasi, eli lasissa ei ole ikkunalasille tyypillistä vihetävää sävyä. Taustamaali on keraaminen, ja se kiinnittyy lasiin pysyvästi karkaisuvaiheessa. Tämän vuoksi lasi toimitetaan aina karkaistuna. Lasia on mahdollista työstää normaalisti ennen karkaisua. Suurin toimituspituus on 3,2 m.

Lähetä tarjouspyyntö välitilan laseista.


Copyright © PK-Lasi Oy
Linnainmaankatu 1, 33580 TAMPERE • Puhelin: (03) 230 4400 • Faksi: (03) 230 4444